WinRAR Uzatılmış Öznitelikler Hatası Çözümü ve Hesap Denetimi Sorusunu Kapatmak

2/08/2016 09:31:00 ÖÖ

WinRAR Uzatılmış Öznitelikler Hatası Çözümü

WinRAR ile dosya çıkartırken aldığımız öznitelikler değiştirilemiyor hatasının çözümüdür. Dosyayı arşivden çıkartırken bu hatayı verip dosyayı arşivden çıkartmaz.

Hesap Denetimi Sorusu

Uygulama çalıştırırken veya bir ayar yaparken bize sorulan Evet/Hayırlı sorudur. Diğer bir deyişle İzin ver Verme anlamına gelir. 

Eğer bilgisayarınıza bir çok uygulama veya özellikle boyutu yüksek olan tek .exe'lik bir uygulama kuruyorsanız ve bu denetim aktif ise o uygulamayı tarayıp yapımcı bilgilerine erişe siye kadar aradan bir çok zaman geçecek ve sizi bekletecektir. 

Ben bu sorunu şu şekilde size anlatabilirim. Çoğumuz biliyordur Counter-Strike Source 2.5 indirdiğimiz zaman bize 2 GB boyutunda veya daha fazla bir tek kurulumlu .exe verecektir biz bu uygulamaya çift tıkladığımızda kurulum yaklaşık olarak 10 ile 60 dakika arasında başlayacaktır bunun nedeni denetimin aktif olmasıdır..

Çözüm

Denetim Masası - Kullanıcı Hesapları kısmına gelerek Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştirin diyerek düğmeyi 4.seviyeye (en alt kısım) getirerek bu sorunları giderebilirsiniz..





Yayını Paylaş

Benzer Yayınlar

Sonraki Yayın
« Önceki
Önceki Yayın
Sonraki »